Abepura, Jayapura

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Abepura, Jayapura
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Jayapura {{{nama dati2}}}]]

Abepura iku dhistrik ing Jayapura Propinsi Papua.