Jayapura Kidul, Jayapura

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jayapura Kidul, Jayapura
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Jayapura {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Jayapura Kidul (cara Indonésia: Jayapura Selatan), iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Jayapura Provinsi Papua.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Kutha Jayapura