Kabupatèn Kaur

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kabupatèn Kaur
120px
Lambang Kaur
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Kaur.jpg
Dina Dadi: ...
Kutha krajan: ---
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

2.369,05 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

7 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 110.428
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: Wong Bengkulu, Wong Melayu lan liyané
Agama: Islam, Protestan, Katulik, Hindhu lan Buddha
Basa: Basa Bengkulu lan Basa Indonésia

Kabupatèn Kaur iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Bengkulu, kutha --- iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : ---, --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 2.369,05 km² utawa --- hèktar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Kaur katata jroning 7 kacamatan, 3 kalurahan lan 119 désa. Kacamatan-Kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Kaur Kidul
  2. Kaur Tengah
  3. Kaur Lor
  4. Kinal
  5. Maje
  6. Nasal
  7. Tanjung Kemuning

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kabupatèn Kaur


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Kaur&oldid=1019014"