Nasal, Kaur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Nasal, Kaur
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri17.04.07 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Kaur {{{nama dati2}}}]]

Nasal iku kacamatan ing Kabupatèn Kaur propinsi Bengkulu.

Kabupatèn Kaur