Kabupatèn Bengkulu Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatèn Bengkulu Kidul
Bengkulu Selatan.png
Lambang Bengkulu Kidul
Sesanti: "---"
Lokasi Bengkulu Kabupaten Bengkulu Selatan.svg
Dina Dadi:...
Kutha krajan:Kutha Manna
Bupati:---
Wakil Bupati:---
Jembar
 - Total:

8.949 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

6 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 350.000
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa:Wong Bengkulu, Wong Melayu lan liyané
Agama: Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu lan Buda
Basa: Basa Bengkulu lan Basa Indonésia

Kabupatèn Bengkulu Kidul iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Bengkulu Indonésia, kutha Manna iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : ---, --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 8.949 km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Bengkulu Kidul ketata saking 6 kacamatan, --- kalurahan lan --- désa. Kacamatan-Kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Kedurang
  2. Kutha Manna
  3. Manna
  4. Pino
  5. Pinoraya
  6. Seginim

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]