Kinal, Kaur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kinal, Kaur
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri17.04.01 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Kaur {{{nama dati2}}}]]

Kinal iku kacamatan ing Kabupatèn Kaur.

Kabupatèn Kaur