Wong Ot Danum

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wong Ot Danum iku golongan ètnis sing dumunung ing pérangan kidulé Kali Kapuas lan ing tapel watesé Kalimantan Kulon lan Tengah. Kaya wong Dayak, akèh-akèhé wong Ot Danum nggilut agama Kaharingan.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. HIdayah, Zulyani (2015). Ensiklopedi Suku Bangsa di Indonesia. Jakarta: Yayasan Pustaka Obor Indonesia. kk. 208–209. ISBN 978-979-461-929-2.