Kabupatèn Alor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Alor
Lambang Alor
Lambang Alor
Motto: ""
Gambar:Lokasi Nusa Tenggara Wétan Kabupatèn Alor.svg
Dina Dadi:
Kutha krajan: kutha Kalabahi
Bupati:
Wakil Bupati:
Jembar
 - Total:

--
Distrik
 - Cacahe:

9 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- jiwa
+/- jiwa/km²
Suku bangsa:
Agama: Katolik, Protestan, Islam lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kabupatèn Alor iku kabupatèn ing Propinsi Nusa Tenggara Wétan, kutha Kalabahi iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± -- utawa hektar.

Geografis[besut | besut sumber]

Lintang kidul lan  Bujur wétan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Alor ketata saking 9 kacamatan, désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Alor Barat Daya
  2. Alor Barat Laut
  3. Alor Selatan
  4. Alor Tengah Utara
  5. Alor Timur Laut
  6. Alor Timur
  7. Pantar Barat
  8. Pantar
  9. Lempongan Mutiara

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Nusa Tenggara Wétan
Lambang Provinsi Nusa Tenggara Wétan

Kabupatèn: Alor | Belu | Ende | Flores Wétan | Kupang | Lembata | Manggarai | Manggarai Kulon | Manggarai Wétan | Nagekeo | Ngada | Rote Ndao | Sabu Raijua | Sikka | Sumba Kulon | Sumba Kidul-kulon | Sumba Tengah | Sumba Wétan | Timor Tengah Kidul | Timor Tengah Lor

Kutha: Kupang

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Propinsi Nusa Tenggara Wétan


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Alor&oldid=1055207"