Kutha Kupang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kutha Kupang
Lambang Kota Kupang.jpg
Lambang Kutha Kupang
Peta lokasi Kutha Kupang
Peta lokasi Kutha Kupang
Provinsi Nusa Tenggara Wétan
Walikutha Drs. Daniel Adoe
Wewengkon
 - Total:

180,27 km²
Laladan Tk. II
 - Cacah:

4 Kecamatan
Padunung
 - Total (2010):
 - Kapadhetan:

450.000
2.496,26/km²
Suku bangsa Atoni, Jawa, Sundha, lan liyané.
Agama Islam, Protestan, Katulik lan liyané.
Basa Indonesia, Atoni, Jawa, Sundha, lan liyané.
Zona wektu (WITA)
Kodhe Telepon 0380
Lagu kelaladanan tidak ada
Situs Web Resmi www.kupangkota.go.id/

Kutha Kupang iku kutha krajan provinsi Nusa Tenggara Wétan, Indonésia. Jembar wewengkon kutha iki ± 180,27 km² utawa 18.027 hèktar.

Geografis[sunting | besut sumber]

10º 11' - 10º ??' Lintang lor lan 123º 35' - 123º ??' Bujur wetan

Demografi[sunting | besut sumber]

Kutha Kupang iki nduwé padunung 450.000 jiwa (2010).

Pemerentahan[sunting | besut sumber]

Kutha Kupang katata jroning 4 kacamatan, --- désa/kelurahan. Kecamatan-kacamatan ing kutha iki ya iku:

  1. Alak
  2. Kelapa Lima
  3. Maulafa
  4. Oebobo

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | besut sumber]

Bali Menyang[sunting | besut sumber]

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Kutha Kupang ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Kupang&oldid=1016855"