Kabupatèn Sikka

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kabupatèn Sikka
120px
Lambang Sikka
Motto: "---"
Peta lokasi Kabupatèn Sikka
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Maumere
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

11 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Katolik, Protestan, Islam lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kabupatèn Sikka iku kabupatèn ing Propinsi Nusa Tenggara Wétan, kutha Maumere iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Sikka katata jroning 11 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Alok
  2. Bola
  3. Kewapasisir
  4. Lela
  5. Maumere
  6. Mego
  7. Nitta
  8. Paga
  9. Palue
  10. Talibura
  11. Waigete

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Propinsi Nusa Tenggara Wétan


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Sikka&oldid=1036057"