Maumere, Sikka

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing {{{propinsi}}}]]

[[Kategori:kacamatan ing Sikka {{{jeneng dati2}}}]] [[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Maumere iku kecamatan ing Kabupaten Sikka Propinsi Nusa Tenggara Wétan.

Kabupaten Sikka


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Maumere,_Sikka&oldid=1035837"