Maumere, Sikka

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Maumere

Peta lokasi Kecamatan Maumere
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Sikka
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Maumere iku salah sijining kecamatan neng Kabupaten Sikka provinsi Nusa Tenggara Timur.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Sikka
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Maumere,_Sikka&oldid=811855"