Waigete, Sikka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Waigete, Sikka
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Sikka {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Waigete iku kecamatan ing Kabupaten Sikka Propinsi Nusa Tenggara Wétan.

Kabupaten Sikka