Kabupatèn Manggarai

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kabupatèn Manggarai
120px
Lambang Manggarai
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Nusa Tenggara Wétan Kabupatèn Manggarai.svg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Ruteng
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

12 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Katolik, Protestan, Islam lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kabupatèn Manggarai iku kabupatèn ing Propinsi Nusa Tenggara Wétan, kutha Ruteng iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Manggarai ketata saking 12 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Cibal
  2. Elar
  3. Kota Komba
  4. Lambaleda
  5. Langke Rembong
  6. Mborong
  7. Ponco Ranaka
  8. Reo
  9. Ruteng
  10. Sambi Rambas
  11. Satarmese
  12. Wae Rii

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Propinsi Nusa Tenggara Wétan