Langke Rembong, Manggarai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Langke Rembong, Manggarai
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri53.10.12 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Manggarai {{{nama dati2}}}]]

Langke Rembong iku kecamatan ing Kabupaten Manggarai Propinsi Nusa Tenggara Wétan.

Kabupaten Manggarai