Satarmese, Manggarai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Satarmese, Manggarai
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Manggarai {{{nama dati2}}}]]

Satarmese iku kecamatan ing Kabupaten Manggarai Propinsi Nusa Tenggara Wétan.

Kabupaten Manggarai