Kabupatèn Ende

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kabupatèn Ende
120px
Lambang Ende
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Nusa Tenggara Wétan Kabupatèn Ende.svg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Ende
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

19 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Katolik, Protestan, Islam lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kabupatèn Ende iku kabupatèn ing Propinsi Nusa Tenggara Wétan, kutha Ende iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hektar.

Geografis[sunting | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | besut sumber]

Kabupatèn Ende ketata saking 19 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Detukeli
  2. Detusoko
  3. Ende Selatan
  4. Ende Tengah
  5. Ende Timur
  6. Ende Utara
  7. Ende
  8. Kelimutu
  9. Kotabaru
  10. Lio Timur
  11. Magekoba utawa Maurole
  12. Maukaro
  13. Nanga Panda
  14. Ndona Timur
  15. Ndona
  16. Pulau Ende
  17. Wewaria
  18. Wolowaru
  19. Wolojita

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | besut sumber]

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]

Propinsi Nusa Tenggara Wétan


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Ende&oldid=1035999"