Wolo Waru, Ende

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Wolowaru, Ende)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wolo Waru, Ende
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Ende {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Wolowaru iku kecamatan ing Kabupaten Ende Propinsi Nusa Tenggara Wétan.

Kabupaten Ende