Detusoko, Ende

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Detusoko
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiNusa Tenggara Wétan
KabupatènEnde
Kode Kemendagri53.08.06 Edit the value on Wikidata

Detusoko iku kecamatan ing Kabupaten Ende Propinsi Nusa Tenggara Wétan.

Kabupaten Ende