Kelimutu, Ende

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kelimutu, Ende
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri53.08.14 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Ende {{{nama dati2}}}]]

Kelimutu iku kecamatan ing Kabupaten Ende Propinsi Nusa Tenggara Wétan.

Kabupaten Ende