Ende, Ende

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Nusa Tenggara Wétan

[[Kategori:kacamatan ing Kabupatèn {{{jeneng dati2}}}]]

[[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Ende iku kacamatan ing Kabupatèn Ende Propinsi Nusa Tenggara Wétan.

Kabupatèn Ende


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ende,_Ende&oldid=1044432"