Ende, Ende

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ende
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiNusa Tenggara Wétan
KabupatènEnde
Kode Kemendagri53.08.03 Edit the value on Wikidata

Ende iku kacamatan ing Kabupatèn Ende Propinsi Nusa Tenggara Wétan.

Kabupatèn Ende