Menyang kontèn

Ende Selatan, Ende

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ende Kidul
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiNusa Tenggara Wétan
KabupatènEnde
Kode Kemendagri53.08.04 Edit nilai pada Wikidata

Ende Kidul utawa Ende Selatan iku kecamatan ing Kabupaten Ende Propinsi Nusa Tenggara Wétan.

Kabupaten Ende