Kabupatèn Lembata

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Lembata
120px
Lambang Lembata
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Nusa Tenggara Wétan Kabupatèn Lembata.svg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha ---
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

8 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Katolik, Protestan, Islam lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kabupatèn Lembata iku kabupatèn ing Propinsi Nusa Tenggara Wétan, kutha --- iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Lembata ketata saking 8 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Atadei
  2. Buyasari
  3. Ile Ape
  4. Lebatukan
  5. Nagawutung
  6. Nubatukan
  7. Omesuri
  8. Wulandoni

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Propinsi Nusa Tenggara Wétan