Nagawutung, Lembata

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Nagawutung, Lembata
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Lembata {{{nama dati2}}}]]

Nagawutung iku kecamatan ing Kabupaten Lembata Propinsi Nusa Tenggara Wétan.

Kabupaten Lembata