Kabupatèn Ngada

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kabupatèn Ngada
120px
Lambang Ngada
Motto: "---"
Peta lokasi Kabupatèn Ngada
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Bajawa
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

14 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Katolik, Protestan, Islam lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kabupatèn Ngada iku kabupatèn ing Propinsi Nusa Tenggara Wétan, kutha Bajawa iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | besut sumber]

Kabupatèn Ngada ketata saking 14 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Aesesa
  2. Aimere
  3. Bajawa
  4. Boawae
  5. Jere Buu
  6. Keo Tengah
  7. Maupongo
  8. Nangaroro
  9. Ngada Bawa
  10. Riung Barat
  11. Riung
  12. Soa
  13. Wogomang Ulewa
  14. Wolowae

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | besut sumber]

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]

Propinsi Nusa Tenggara Wétan


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Ngada&oldid=1036046"