Kabupatèn Belu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kabupatèn Belu
Barkas:Lambang Belu.JPG
Lambang Belu
Sesanti: "---"
Barkas:Lokasi Nusa Tenggara Timur Kabupatèn Belu.svg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Atambua
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

12 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Katulik, Protèstan, Islam lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Belu iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Nusa Tenggara Wétan, kutha Atambua iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Belu ketata saking 12 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Atambua
  2. Kakuluk Mesak
  3. Kobalima
  4. Lamakmen
  5. Malaka Barat
  6. Malaka Tengah
  7. Malaka Timur
  8. Raihat
  9. Rinhat
  10. Sasita Mean
  11. Tasefeto Barat
  12. Tasifeto Timur

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]