Kabupatèn Belu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Belu
120px
Lambang Belu
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Nusa Tenggara Timur Kabupatèn Belu.svg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Atambua
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

12 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Katolik, Protestan, Islam lan liyane
Basa: Basa Indonesia lan liyane

Kabupatèn Belu iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Nusa Tenggara Wétan, kutha Atambua iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hektar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Belu ketata saking 12 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Atambua
  2. Kakuluk Mesak
  3. Kobalima
  4. Lamakmen
  5. Malaka Barat
  6. Malaka Tengah
  7. Malaka Timur
  8. Raihat
  9. Rinhat
  10. Sasita Mean
  11. Tasefeto Barat
  12. Tasifeto Timur

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Belu&oldid=1016983"