Kabupatèn Kerinci

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Kerinci
Gambar:Lambang Kab Kerinci.png
Lambang Kabupatèn Kerinci


220px
Peta lokasi Kabupatèn Kerinci di Jambi
Koordinat:
Propinsi Jambi
Pamaréntahan
Luas 4.200km²
Gunggung cacah jiwa
 - Total 300,000 jiwa
 - Kepadatan
Démografi
 - Kode area telepon 0748
Pembagian administratif
Simbol khas daerah
Situs web www.kerincikab.go.id

Kabupatèn Kerinci iku kabupatèn ing Provinsi Jambi. Jembar wewengkon 4.200 km² kanthi populasi 300.000 jiwa. Kutha krajané ya iku Sungai Penuh.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kabupatèn Kerinci