Kabupatèn Kerinci

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Kerinci
Gambar:Lambang Kab Kerinci.png

Lambang Kabupatèn Kerinci
220px

Peta lokasi Kabupatèn Kerinci
Koordinat :
Motto:
Provinsi Jambi
Kutha krajan Sungai Penuh
Jembar 4.200km²
Pedunung  
 · Cacahé 300.000
 · Kapadhetan jiwa/km²
Pamérangan administratif  
 · Kecamatan {{{kecamatan}}}
 · Désa/kelurahan {{{kelurahan}}}
Dhasar hukum
Tanggal
Dina dadi {{{hari jadi}}}
{{{kepala daerah}}} {{{nama kepala daerah}}}
Kodhe area telepon 0748
APBD {{{apbd}}}
DAU
Suku bangsa {{{suku bangsa}}}
Basa {{{bahasa}}}
Agama {{{agama}}}
Flora resmi {{{flora}}}
Fauna resmi {{{fauna}}}
Zona wektu {{{zona waktu}}}
Bandhar udhara {{{bandar udhara}}}

Situs web resmi: www.kerincikab.go.id

Kabupatèn Kerinci iku kabupatèn ing Propinsi Jambi. Jembar wewengkon 4.200 km² kanthi populasi 300.000 jiwa. Kutha krajané ya iku Sungai Penuh.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kabupatèn Kerinci Cithakan:Propinsi Jambi