Kabupatèn Muaro Jambi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Muaro Jambi
Kabupatèn Muaro Jambi
Lambang Kabupatèn Muaro Jambi
Moto: Sailun Salimbai


220px
Peta lokasi Kabupatèn Muaro Jambi di Jambi
Koordinat:
Propinsi Jambi
Pamaréntahan
Luas 5.246 km²
Gunggung cacah jiwa
 - Total 294,408 jiwa
 - Kepadatan
Démografi
 - Kode area telepon 0741
Pembagian administratif
Simbol khas daerah
Situs web www.muarojambi.go.id
Kanggo kompleks percandhian Muarajambi, pirsani Muarajambi.

Kabupatèn Muaro Jambi iku kabupatèn ing Provinsi Jambi. Kabupatèn iki minangka salah siji Kabupatèn pamekaran saka Kabupatèn Batanghari miturut Undhang-undhang nomer 54 Taun 1999. Jembar wewengkon 5.246 km², kanthi administratif dumadi saka 8 Kacamatan, 129 Désa/Kalurahan, kanthi cacah sing ndunungi 294,408 jiwa.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kabupatèn Muaro Jambi