Kabupatèn Muaro Jambi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Muaro Jambi
Kabupatèn Muaro Jambi

Lambang Kabupatèn Muaro Jambi
220px

Peta lokasi Kabupatèn Muaro Jambi
Koordinat :
Motto: Sailun Salimbai
Provinsi Jambi
Kutha krajan Sengeti
Jembar 5.246 km²
Pedunung  
 · Cacahé 294.408
 · Kapadhetan jiwa/km²
Pamérangan administratif  
 · Kecamatan {{{kecamatan}}}
 · Désa/kelurahan {{{kelurahan}}}
Dhasar hukum
Tanggal
Dina dadi {{{hari jadi}}}
{{{kepala daerah}}} {{{nama kepala daerah}}}
Kodhe area telepon 0741
APBD {{{apbd}}}
DAU
Suku bangsa {{{suku bangsa}}}
Basa {{{bahasa}}}
Agama {{{agama}}}
Flora resmi {{{flora}}}
Fauna resmi {{{fauna}}}
Zona wektu {{{zona waktu}}}
Bandhar udhara {{{bandar udhara}}}

Situs web resmi: www.muarojambi.go.id

Kanggo kompleks percandhian Muarajambi, pirsani Muarajambi.

Kabupatèn Muaro Jambi iku kabupatèn ing Propinsi Jambi. Kabupatèn iki minangka salah siji Kabupatèn pamekaran saka Kabupatèn Batanghari miturut Undhang-undhang nomor 54 Taun 1999. Jembar wewengkon 5.246 km², sacara administratif dumadi saka 8 Kacamatan, 129 Désa/Kalurahan, kanthi cacah padunung 294,408 jiwa.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kabupatèn Muaro Jambi