Kabupatèn Bungo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Bungo
Lambang Kabupatèn Bungo

Lambang Kabupatèn Bungo
220px

Peta lokasi Kabupatèn Bungo
Koordinat : 1° 08' - 1° 55' Lintang Selatan dan 101° 27' - 102° 30' Bujur Timur.
Motto: langkah serentak limbai seayun
Provinsi Jambi
Kutha krajan Muarabungo
Jembar 8.840km²
Pedunung  
 · Cacahé ±221.686
 · Kapadhetan jiwa/km²
Pamérangan administratif  
 · Kecamatan {{{kecamatan}}}
 · Désa/kelurahan {{{kelurahan}}}
Dhasar hukum Undang-Undang Nomor 54 Tahun 1999
Tanggal
Dina dadi {{{hari jadi}}}
{{{kepala daerah}}} {{{nama kepala daerah}}}
Kodhe area telepon 0747
APBD {{{apbd}}}
DAU
Suku bangsa {{{suku bangsa}}}
Basa {{{bahasa}}}
Agama {{{agama}}}
Flora resmi {{{flora}}}
Fauna resmi {{{fauna}}}
Zona wektu {{{zona waktu}}}
Bandhar udhara {{{bandar udhara}}}

Situs web resmi: www.bungokab.go.id

Disambig.svg
Kanggé kagunan sanès saking ', mangga mriksani [[]].


Kabupatèn Bungo iku kabupatèn ing Propinsi Jambi. Kabupatèn iki asal saka pamekaran Kabupatèn Bungo Tebo tanggal 12 Oktober 1999. Jembar wewengkon 8.840 km² kanthi populasi ±221.686 jiwa. Kabupatèn iki kutha krajané Muarabungo

Delengen uga[besut | besut sumber]

Neng Kabupatèn Bungo, enten Radio Siaran Pamaréntah Laladan (RSPD) Gema Bungo FM sing nyiarke lagu lagu laladan jambi, sundo lan campur sarian khas Jowo.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kabupatèn Bungo Cithakan:Propinsi Jambi Bali menyang: Jambi


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Bungo&oldid=1044852"