Kabupatèn Bungo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Bungo
Lambang Kabupatèn Bungo
Lambang Kabupatèn Bungo
Moto: langkah serentak limbai seayun


220px
Peta lokasi Kabupatèn Bungo di Jambi
Koordinat: 1° 08' - 1° 55' Lintang Selatan dan 101° 27' - 102° 30' Bujur Timur.
Propinsi Jambi
Pamaréntahan
Luas 8.840km²
Gunggung cacah jiwa
 - Total ±221.686
 - Kepadatan
Démografi
 - Kode area telepon 0747
Pembagian administratif
Simbol khas daerah
Situs web www.bungokab.go.id
Disambig variants icon.svg
Kanggé kagunan sanès saking ', mangga mriksani [[]].


Kabupatèn Bungo iku kabupatèn ing Provinsi Jambi. Kabupatèn iki asal saka pamekaran Kabupatèn Bungo Tebo tanggal 12 Oktober 1999. Jembar wewengkon 8.840 km² kanthi populasi ±221.686 jiwa. Kabupatèn iki kutha krajané Muarabungo

Uga delengen[besut | besut sumber]

Neng Kabupatèn Bungo, enten Radio Siaran Pamaréntah Laladan (RSPD) Gema Bungo FM sing nyiarke lagu lagu laladan jambi, sundo lan campur sarian kas Jowo.

Pranala njaba[besut | besut sumber]