Kabupatèn Merangin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Merangin
Lambang Kabupatèn Merangin

Lambang Kabupatèn Merangin
220px

Peta lokasi Kabupatèn Merangin
Koordinat :
Motto:
Provinsi Jambi
Kutha krajan Bangko
Jembar 7.679km²
Pedunung  
 · Cacahé 251.283
 · Kapadhetan jiwa/km²
Pamérangan administratif  
 · Kecamatan {{{kecamatan}}}
 · Désa/kelurahan {{{kelurahan}}}
Dhasar hukum
Tanggal
Dina dadi {{{hari jadi}}}
'
Kodhe area telepon
APBD {{{apbd}}}
DAU
Suku bangsa {{{suku bangsa}}}
Basa {{{bahasa}}}
Agama {{{agama}}}
Flora resmi {{{flora}}}
Fauna resmi {{{fauna}}}
Zona wektu {{{zona waktu}}}
Bandhar udhara {{{bandar udhara}}}

Situs web resmi: www.meranginkab.go.id

Kabupatèn Merangin iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Jambi. Jembar wewengkon 7.679 km² kanthi populasi 251.283 jiwa. Kutha krajané Bangko. Kabupatèn iki kapérang dadi 9 Kacamatan lan 141 Désa.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]