Kabupatèn Merangin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Merangin
Lambang Kabupatèn Merangin
Lambang Kabupatèn Merangin


220px
Peta lokasi Kabupatèn Merangin di Jambi
Koordinat:
Propinsi Jambi
Pamaréntahan
Luas 7.679km²
Gunggung cacah jiwa
 - Total 251,283 jiwa
 - Kepadatan
Démografi
Pembagian administratif
Simbol khas daerah
Situs web www.meranginkab.go.id

Kabupatèn Merangin iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Jambi. Jembar wewengkon 7.679 km² kanthi populasi 251.283 jiwa. Kutha krajané Bangko. Kabupatèn iki kapérang dadi 9 Kacamatan lan 141 Désa.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]