Kabupatèn Mukomuko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kabupatèn Mukomuko
Mukomuko.png
Lambang Mukomuko
Sesanti: "Kapuang Sakti Ratau Batuah"
Lokasi Bengkulu Kabupaten Mukomuko.svg
Dina Dadi:---
Kutha krajan:---
Bupati:---
Wakil Bupati:---
Jembar
 - Total:

--- km²
Kacamatan
 - Cacahe:

5 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa:wong Bengkulu, wong Melayu lan liyané
Agama: Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu lan Buda
Basa: Basa Bengkulu lan Basa Indonésia

Kabupatèn Mukomuko iku kabupatèn ing Provinsi Bengkulu, kutha --- iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : ---, --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Mukomuko katata sajeroning 5 kacamatan, --- kalurahan lan --- désa. Kacamatan-Kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Lubuk Pinang
  2. Mukomuko Kidul
  3. Mukmuko Lor
  4. Pondok Suguh
  5. Teras Terunjam

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Bengkulu