Teras Terunjam, Mukomuko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Teras Terunjam, Mukomuko
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Mukomuko {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Teras Terunjam iku kecamatan ing Kabupatèn Mukomuko propinsi Bengkulu.