Kutha Gorontalo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kutha Gorontalo
120px
Lambang Kutha Gorontalo
Motto: "---"
Lokasi Gorontalo Kota Gorontalo.svg
Dina Dadi: ---
Walikutha: Marten Taha
Wakil Walikutha: Budi Doku
Jembar
 - Total:

64,79 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

6 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 138.354 (2003)
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Katulik, Protestan lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kutha Gorontalo iku kutha krajan propinsi Gorontalo. Jembar wewengkon kutha iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[besut | besut sumber]

00° 28’ 17” – 00° 35’ 56” Lintang kidul lan 122° 59’ 44” – 123° 05’ 59” Bujur wétan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kutha Gorontalo ketata jroning 6 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing kutha iki ya iku:

  1. Dungingi
  2. Kutha Barat
  3. Kutha Selatan
  4. Kutha Tengah
  5. Kutha Timur
  6. Kutha Utara

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Propinsi Gorontalo

 
Gorontalo
Lambang Provinsi Gorontalo

Kabupatèn: Boalemo | Bone Bolango | Gorontalo | Gorontalo Lor | Pohuwato

Kutha: Gorontalo

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Gorontalo&oldid=1102179"