Kabupatèn Boalemo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatèn Boalemo
120px
Lambang Boalemo
Sesanti: "---"
Peta lokasi Kabupatèn Boalemo
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Tilamuta
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Kacamatan
 - Cacahe:

5 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protèstan, Katuolik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané
Web: http://www.boalemokab.go.id/

Kabupatèn Boalemo iku kabupatèn ing Provinsi Gorontalo, kutha Tilamuta iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Boalemo katata sajeroning 5 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Botumoito
  2. Dulupi
  3. Mananggu
  4. Paguyaman
  5. Tilamuta
  6. Wonosari

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Gorontalo

Cithakan:Kabupatèn Boalemo

 
Gorontalo
Lambang Provinsi Gorontalo

Kabupatèn: Boalemo | Bone Bolango | Gorontalo | Gorontalo Lor | Pohuwato

Kutha: Gorontalo

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia