Kabupatèn Gorontalo Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Gorontalo Lor
Lambang Gorontalo Utara
Lambang Kabupatèn Gorontalo Lor


300px
Peta lokasi Kabupatèn Gorontalo Lor di Gorontalo
Koordinat: -
Propinsi Gorontalo
Tanggal peresmian 2 Januari 2007
Pamaréntahan
 - DAU Rp 210.601.972.000(2011)[1]
Luas 1.230,07 km²
Gunggung cacah jiwa
 - Total 104.068 jiwa
 - Kepadatan 84,60 jiwa/km²
Démografi
 - Kode area telepon -
Pembagian administratif
 - Kecamatan 11 kecamatan
Simbol khas daerah
Situs web -

Kabupatèn Gorontalo Lor iku sawijining kabupatèn ing provinsi Gorontalo, Indonésia. Kutha krajané ya iku Kwandang. Kabupatèn iki diwangun miturut Undhang-Undhang Nomer 11 Taun 2007, tanggal 2 Januari 2007.

Pratélan Kecamatan[besut | besut sumber]

  1. Anggrek
  2. Atinggota
  3. Kwandang
  4. Sumalata
  5. Tolingula
 
Gorontalo
Lambang Provinsi Gorontalo

Kabupatèn: Boalemo | Bone Bolango | Gorontalo | Gorontalo Lor | Pohuwato

Kutha: Gorontalo

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia


  1. ^ "Perpres No. 6 Tahun 2011". 2011-02-17. Dijupuk 2011-05-23.