Kabupatèn Gorontalo Lor

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kabupatèn Gorontalo Lor
Lambang Gorontalo Utara

Lambang Kabupatèn Gorontalo Lor
300px

Peta lokasi Kabupatèn Gorontalo Lor
Koordinat : -
Motto: Gerbang Emas (Gerakan Pembangunan Ekonomi Masyarakat)
Provinsi Gorontalo
Kutha krajan Kwandang
Jembar 1.230,07 km²
Pedunung  
 · Cacahé 104.068 jiwa
 · Kapadhetan 84,60 jiwa/km² jiwa/km²
Pamérangan administratif  
 · Kecamatan 11 kecamatan
 · Désa/kelurahan 59 desalan 1 kelurahan
Dhasar hukum Undang-undang Nomor 11 Tahun 2007
Tanggal 2 Januari 2007
Dina dadi {{{hari jadi}}}
{{{kepala daerah}}} {{{nama kepala daerah}}}
Kodhe area telepon -
APBD {{{apbd}}}
DAU Rp 210.601.972.000
Suku bangsa {{{suku bangsa}}}
Basa {{{bahasa}}}
Agama {{{agama}}}
Flora resmi {{{flora}}}
Fauna resmi {{{fauna}}}
Zona wektu {{{zona waktu}}}
Bandhar udhara {{{bandar udhara}}}

Situs web resmi: -

Kabupatèn Gorontalo Lor iku sawijining kabupatèn ing provinsi Gorontalo, Indonésia. Kutha krajané ya iku Kwandang. Kabupatèn iki diwangun miturut Undhang-Undhang Nomer 11 Taun 2007, tanggal 2 Januari 2007.

Daftar Kecamatan[besut | besut sumber]

  1. Anggrek
  2. Atinggota
  3. Kwandang
  4. Sumalata
  5. Tolingula
 
Gorontalo
Lambang Provinsi Gorontalo

Kabupatèn: Boalemo | Bone Bolango | Gorontalo | Gorontalo Lor | Pohuwato

Kutha: Gorontalo

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia