Kabupatèn Gorontalo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Gorontalo
120px
Lambang Gorontalo
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Gorontalo Kabupatèn Gorontalo.svg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Limboto
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Kacamatan
 - Cacahe:

17 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane
Web: http://www.gorontalokab.go.id/

Kabupatèn Gorontalo iku kabupatèn ing Propinsi Gorontalo, kutha Limboto iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Gorontalo ketata jroning 17 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Anggrek
  2. Atinggola
  3. Batudaa
  4. Batudaa Pasisir
  5. Boliyohuto
  6. Bongomeme
  7. Kwandang
  8. Limboto
  9. Limboto Barat
  10. Mootilango
  11. Pulubala
  12. Sumalata
  13. Telaga
  14. Telaga Biru
  15. Tibawa
  16. Tolangohula
  17. Tolinggula

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Gorontalo

Cithakan:Kabupatèn Gorontalo

 
Gorontalo
Lambang Provinsi Gorontalo

Kabupatèn: Boalemo | Bone Bolango | Gorontalo | Gorontalo Lor | Pohuwato

Kutha: Gorontalo

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia