Boliyohuto, Gorontalo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Boliyohuto, Gorontalo
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Gorontalo {{{nama dati2}}}]]

Boliyohuto iku kecamatan ing Kabupaten Gorontalo propinsi Gorontalo.

Kabupaten Gorontalo