Kabupatèn Bone Bolango

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Bone Bolango
120px
Lambang Bone Bolango
Motto: "---"
Peta lokasi Kabupatèn Bone Bolango
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Suwawa
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Kacamatan
 - Cacahe:

10 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyanée

Kabupatèn Bone Bolango iku kabupatèn ing Propinsi Gorontalo, kutha Suwawa iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Bone Bolango katata jroning 10 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Tapa
  2. Kabila
  3. Suwawa
  4. Bonepasisir
  5. Tilongkabila
  6. Botupingge
  7. Bone
  8. Bulango
  9. Boneraya
  10. Kabilabone

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Gorontalo

Cithakan:Kabupatèn Bone Bolango

 
Gorontalo
Lambang Provinsi Gorontalo

Kabupatèn: Boalemo | Bone Bolango | Gorontalo | Gorontalo Lor | Pohuwato

Kutha: Gorontalo

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia