Kabupatèn Pohuwato

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Pohuwato
120px
Lambang Pohuwato
Motto: "---"
Peta lokasi Kabupatèn Pohuwato Utara
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Marisa
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Kacamatan
 - Cacahe:

7 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kabupatèn Pohuwato iku kabupatèn ing Propinsi Gorontalo, kutha Marisa iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Pohuwato ketata jroning 7 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Lemito
  2. Marisa
  3. Paguat
  4. Patilanggio
  5. Popayato
  6. Randangan
  7. Taluditi

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Gorontalo

Cithakan:Kabupatèn Pohuwato

 
Gorontalo
Lambang Provinsi Gorontalo

Kabupatèn: Boalemo | Bone Bolango | Gorontalo | Gorontalo Lor | Pohuwato

Kutha: Gorontalo

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia