Kota Utara, Gorontalo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kota Utara, Gorontalo
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Gorontalo {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Kutha Utara iku kacamatan ing Kutha Gorontalo propinsi Gorontalo.

Kutha Gorontalo