Pratélaning kali ing Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pratélan kali ing Indonésia iki wujud pratélan anané kali utawa bengawan ing nagara Indonésia, kapérang dadi pulo- pulo gedhé ing Indonésia.

Ing pulo Jawa[besut | besut sumber]

Ing pulo Sumatra[besut | besut sumber]

Ing pulo Kalimantan[besut | besut sumber]

Ing pulo Sulawesi[besut | besut sumber]

Ing pulo Irian[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]