Pratélaning taman nasional ing Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Ing ngisor iki daphtar taman-taman nasional ing Indonésia. Ing taun 2006 Indonésia duwé 50 Taman Nasional.

Bali lan Nusa Tenggara[besut | besut sumber]

Jawa[besut | besut sumber]

Kalimantan[besut | besut sumber]

Maluku lan Irian Jaya[besut | besut sumber]

Sulawesi[besut | besut sumber]

Sumatra[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]