Taman Nasional

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Taman nasional iku wewengkon sing dilindungi pemerentah utawa lembaga tinentu kanggo ngindari kerusakan lan polusi.

Sajarah[besut | besut sumber]

Taman Nasional ing Indonésia[besut | besut sumber]