Taman Nasional

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Taman nasional iku wewengkon sing dilindungi pemerentah utawa lembaga tinentu kanggo ngindari kerusakan lan polusi.

Sajarah[besut | besut sumber]

Taman Nasional ing Indonésia[besut | besut sumber]