Démografi Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Demografi Indonésia)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Indonésia duwé cacah kang ndunungi watara 245 yuta jiwa, ndadèkaké nagara iki nagara kanthi kang ndunungi paling padhet angka 4 ing donya. Pulo Jawa minangka salah siji laladan paling padhet ing donya, kanthi punjul 107 yuta jiwa manggon ing laladan kang jembaré padha karo praja New York ing Amérikah Sarékat.

Uga delengen[besut | besut sumber]


Cithakan:Indonésia-stub