Démografi Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Indonésia duwé cacah sing ndunungi watara 245 yuta jiwa, ndadèkaké nagara iki nagara kanthi sing ndunungi paling padhet ka-4 ing donya. Pulo Jawa minangka salah siji laladan paling padhet ing donya, kanthi punjul 107 yuta jiwa manggon ing laladan sing jembaré padha karo praja New York ing Amérika Sarékat.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Cithakan:Indonésia-stub