Démografi Indonésia

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Indonésia nduwèni cacah padunung watara 245 yuta jiwa, andadèkaké nagara iki nagara kanthi padunung paling padhet ka-4 ing donya. Pulo Jawa minangka salah siji laladan paling padhet ing donya, kanthi luwih saka 107 yuta jiwa manggon ing laladan sing jembaré padha karo nagara bagéyan New York ing Amérika Sarékat.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Cithakan:Indonésia-stub