Dhaptar pulo ing Indonésia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Dhaptar pulo utama ing Indonésia

Cithakan:Indonesia-TOC

Gedhé/Utama[sunting | Owah sumber]

Pulo cilik[sunting | Owah sumber]

Kapuloan Sunda Kecil[sunting | Owah sumber]

Provinsi Bali

Provinsi Nusa Tenggara Kulon

Provinsi Nusa Tenggara Wétan

! Katrangan ingkang langkung jangkep saged dipunpriksani wonten ing artikel utami prakawis Dhaptar pulo ing Provinsi Nusa Tenggara Wétan.

Kapuloan Maluku[sunting | Owah sumber]

Provinsi Maluku dan Maluku Utara

Jawa[sunting | Owah sumber]

Kalimantan[sunting | Owah sumber]

Sumatra[sunting | Owah sumber]

Sulawesi[sunting | Owah sumber]

Pulo paling jaba[sunting | Owah sumber]

! Katrangan ingkang langkung jangkep saged dipunpriksani wonten ing artikel utami prakawis Dhaptar pulo paling jaba ing Indonésia.

Miturut Peraturan Presidhèn nomer 78 taun 2005 ana 92 pulo paling jaba sing wewatesan karo negara tangga.

Liya[sunting | Owah sumber]

Liya liya[sunting | Owah sumber]

  • Pulo Ligitan saiki dadi duwèké Malaysia kang disahaké déning Mahkamah Internasional.
  • Pulo Sipadan saiki dadi duwèké Malaysia kang disahaké déning Mahkamah Internasional.

Pranala njaba[sunting | Owah sumber]