Pratélaning pulo ing Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Dhaptar pulo utama ing Indonésia

Cithakan:Indonésia-TOC

Gedhé/Utama[besut | besut sumber]

Pulo cilik[besut | besut sumber]

Kapuloan Sunda Kecil[besut | besut sumber]

Propinsi Bali

Propinsi Nusa Tenggara Kulon

Propinsi Nusa Tenggara Wétan

Katerangan candhaké, wacanen Dhaptar pulo ing Propinsi Nusa Tenggara Wétan.

Kapuloan Maluku[besut | besut sumber]

Propinsi Maluku dan Maluku Utara

Jawa[besut | besut sumber]

Kalimantan[besut | besut sumber]

Sumatra[besut | besut sumber]

Sulawesi[besut | besut sumber]

Pulo paling jaba[besut | besut sumber]

Katerangan candhaké, wacanen Dhaptar pulo paling jaba ing Indonésia.

Miturut Peraturan Presidhèn nomer 78 taun 2005 ana 92 pulo paling jaba sing wewatesan karo nagara tangga.

Liya[besut | besut sumber]

Liya liya[besut | besut sumber]

  • Pulo Ligitan saiki dadi duwèké Malaysia kang disahaké déning Mahkamah Internasional.
  • Pulo Sipadan saiki dadi duwèké Malaysia kang disahaké déning Mahkamah Internasional.

Pranala njaba[besut | besut sumber]