Dhaptar pulo ing Indonésia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Dhaptar pulo utama ing Indonésia

Cithakan:Indonesia-TOC

Gedhé/Utama[sunting | sunting sumber]

Pulo cilik[sunting | sunting sumber]

Kapuloan Sunda Kecil[sunting | sunting sumber]

Provinsi Bali

Provinsi Nusa Tenggara Kulon

Provinsi Nusa Tenggara Wétan

! Katrangan ingkang langkung jangkep saged dipunpriksani wonten ing artikel utami prakawis Dhaptar pulo ing Provinsi Nusa Tenggara Wétan.

Kapuloan Maluku[sunting | sunting sumber]

Provinsi Maluku dan Maluku Utara

Jawa[sunting | sunting sumber]

Kalimantan[sunting | sunting sumber]

Sumatra[sunting | sunting sumber]

Sulawesi[sunting | sunting sumber]

Pulo paling jaba[sunting | sunting sumber]

! Katrangan ingkang langkung jangkep saged dipunpriksani wonten ing artikel utami prakawis Dhaptar pulo paling jaba ing Indonésia.

Miturut Peraturan Presidhèn nomer 78 taun 2005 ana 92 pulo paling jaba sing wewatesan karo negara tangga.

Liya[sunting | sunting sumber]

Liya liya[sunting | sunting sumber]

  • Pulo Ligitan saiki dadi duwèké Malaysia kang disahaké déning Mahkamah Internasional.
  • Pulo Sipadan saiki dadi duwèké Malaysia kang disahaké déning Mahkamah Internasional.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]