Pratélaning pulo ing Indonésia

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Dhaptar pulo utama ing Indonésia

Cithakan:Indonésia-TOC

Gedhé/Utama[besut | besut sumber]

Pulo cilik[besut | besut sumber]

Kapuloan Sunda Kecil[besut | besut sumber]

Propinsi Bali

Propinsi Nusa Tenggara Kulon

Propinsi Nusa Tenggara Wétan

! Katrangan ingkang langkung jangkep saged dipunpriksani wonten ing artikel utami prakawis Dhaptar pulo ing Propinsi Nusa Tenggara Wétan.

Kapuloan Maluku[besut | besut sumber]

Propinsi Maluku dan Maluku Utara

Jawa[besut | besut sumber]

Kalimantan[besut | besut sumber]

Sumatra[besut | besut sumber]

Sulawesi[besut | besut sumber]

Pulo paling jaba[besut | besut sumber]

! Katrangan ingkang langkung jangkep saged dipunpriksani wonten ing artikel utami prakawis Dhaptar pulo paling jaba ing Indonésia.

Miturut Peraturan Presidhèn nomer 78 taun 2005 ana 92 pulo paling jaba sing wewatesan karo nagara tangga.

Liya[besut | besut sumber]

Liya liya[besut | besut sumber]

  • Pulo Ligitan saiki dadi duwèké Malaysia kang disahaké déning Mahkamah Internasional.
  • Pulo Sipadan saiki dadi duwèké Malaysia kang disahaké déning Mahkamah Internasional.

Pranala njaba[besut | besut sumber]