Pulo Tomia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pulo Tomia
Géografi

Pulo Tomia iku pulo ing gugusan kapuloan tukang besi wewengkon Kabupatèn Wakatobi, provinsi Sulawesi Kidul-wétan, Indonésia. Pulo iki dumunung ing sisih kidulé Pulo Kaledupa lan sisih loré pulo Binongko.

Pulo-pulo saubengé[besut | besut sumber]

Ing saubengé pulo Tomia ana sawetara cilik antarané:

Uga delengen[besut | besut sumber]