Cacahing pulo ing Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gunggung pulo ing Indonésia miturut data Departemen Dalam Negeri Républik Indonésia taun 2004 ya iku ana 17.504 iji. 7.870 ing antarané wis duwé jeneng, déné 9.634 durung duwé jeneng.

Rekapitulasi gunggung pulo ing Indonésia taun 2004
No. Provinsi Gunggung pulo Gunggung
Duwé jeneng Durung duwé jeneng
1. Acèh 205 458 663
2. Sumatra Lor 237 182 419
3. Sumatra Kulon 200 191 391
4. Riau 73 66 139
5. Jambi 16 3 19
6. Sumatra Kidul 43 10 53
7. Bengkulu 23 24 47
8. Lampung 86 102 188
9. Kapuloan Bangka Belitung 311 639 950
10. Kapuloan Riau 1.350 1.058 2.408
11. DKI Jakarta 111 107 218
12. Jawa Barat 19 112 131
13. Jawa Tengah 47 249 296
14. DI Yogyakarta 22 1 23
15. Jawa Wétan 232 55 287
16. Banten 48 83 131
17. Bali 25 60 85
18. Nusa Tenggara Kulon 461 403 864
19. Nusa Tenggara Wétan 473 719 1.192
20. Kalimantan Kulon 246 93 339
21. Kalimantan Tengah 27 5 32
22. Kalimantan Kidul 164 156 320
23. Kalimantan Wétan 232 138 370
24. Sulawesi Lor 310 358 668
25. Sulawesi Tengah 139 611 750
26. Sulawesi Kidul 190 105 295
27. Sulawesi Kidul-wétan 361 290 651
28. Gorontalo 96 40 136
29. Maluku 741 681 1.422
30. Maluku Lor 125 1.349 1.474
31. Papua 301 297 598
32. Papua Kulon 956 989 1.945
Total 7.870 9.634 17.504

Sumber: Departemen Dalam Negeri Républik Indonésia [1]

Uga delengen[besut | besut sumber]