Pulo Kaledupa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pulo Kaledupa
Géografi

Pulo Kaledupa iku pulo ing gugusan kapuloan tukang besi wewengkon Kabupatèn Wakatobi, provinsi Sulawesi Kidul-wétan, Indonésia. Pulo iki dumunung ing kidulé pulo Wangi-wangi ing saloré pulo Tomia lan ing kuloné pulo Hoga.

Pulau-pulau sakiwa-tengené[besut | besut sumber]

Ing saubengé pulo Kaledupa ana sawetara pulo cilik antarané:

Uga delengen[besut | besut sumber]