Pulo Binongko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pulo Binongko
Géografi

Pulo Binongko iku pulo ing gugusan kapuloan tukang besi wewengkon Kabupatèn Wakatobi, provinsi Sulawesi Kidul-wétan, Indonésia. Pulo iki dumunung ing sakidulé Pulo Tomia.

Pulo-pulo saubengé[besut | besut sumber]

Ing saubengé pulo Binongko ana sawatara pulo cilik antarané:

Uga delengen[besut | besut sumber]