Pulo Sumba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Pulo Sumba inggih ménika salah satunggaling pulo ingkang dumunung ing Provinsi Nusa Tenggara Timur.[1]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Sumba&oldid=992947"