Pulo Sumba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Pulo Sumba inggih ménika salah satunggaling pulo ingkang dumunung ing Provinsi Nusa Tenggara Timur.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]