Pulo Sumba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Pulo Sumba inggih punika salah satunggaling pulo ingkang dumunung ing Provinsi Nusa Tenggara Timur.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]